Qui som?

Som el Moviment Buena Voluntad 24 hores de Neuròtics Anònims i portem el nostre missatge de vida i esperança des de fa més de 40 anys. Des de llavors, el Moviment no ha parat de créixer, ja que actualment hi ha centenars de grups distribuïts en diferents parts del món.

El nostre programa es basa en el Programa de Recuperació d'Alcohòlics Anònims i els seus 12 passos, però orientats a les emocions.

El Moviment Bona Voluntat i el seu primer grup a Espanya va començar l'activitat a Terrassa (Vallès Occidental - Barcelona) el 28 d'abril de 2012.

El novembre de 2015 es va inaugurar un nou grup a l'Hospitalet per poder rebre persones properes a Barcelona i, en concret, al Baix Llobregat.

Som una agrupació sense ànim de lucre inscrita com a tal a la Generalitat de Catalunya i amb tots els permisos corresponents, inclosos els dels ajuntaments de Terrassa i de l'Hospitalet, on fem les sessions actualment. Els serveis són totalment gratuïts.

A cada grup s'organitzen juntes en què, en cas que arribi alguna persona nova, les persones en recuperació comenten les seves experiències voluntàriament i poden compartir, si així ho desitgen, com eren abans d'arribar a NA, com i quan van començar la recuperació, i com se senten ara. Els nouvinguts són ben rebuts, se'ls explica el programa, se'ls mostra el camí per recuperar-se i se'ls ofereix comprensió i simpatia.

Com a mesura de protecció per als integrants i per a l'agrupació, s'evita formar parella entre els membres o fer negocis entre ells.

Es respecta l'anonimat, no hi ha cap registre de membres. Neuròtics Anònims se sosté totalment amb les contribucions voluntàries dels miembres i dels visitants a les reunions dels grups d'NA. No s'accepten contribucions de persones alienes a la societat.

Tots els membres de Neuròtics Anònims se senten molt agraïts quan se'ls ofereix l'oportunitat de servir i ajudar altres persones que pateixen.